WEDDING & elopement photography FOR THE ONES WHO love TO COLOUR OUTSIDE THE LINES

neem contact op


Fotografie is voor mij meer dan een passie. Fotografie gaf mijn leven weer diepgang toen ik dacht dat er niks meer was om voor te leven. 6 jaar geleden verloor ik mijn vriend en ging door een hele moeilijke periode. Toen ik tijdens mijn rouwproces een manier moest gaan vinden om mezelf weer een beetje terug te vinden, heb ik mijn eerste camera gekocht. 

Ik raakte geïnspireerd door documentaire fotografie en vond het mooi om oprechtheid vast te leggen. Om goed te kijken naar een persoon en deze zo authentiek mogelijk vast te leggen. Voor mij is er niks authentiekers dan twee mensen die verliefd zijn, die kriebels in je buik en lach van oor tot oor wanneer jij je favoriete persoon weer ziet.

Het bruggetje naar bruiloften werd daardoor al snel gemaakt en ik had maar één doel: trouwfotograaf worden. Na mijn opleiding op de fotovakschool heb ik mijn bedrijf opgezet en dit is nog altijd een van de beste keuzes van mijn leven.

Mijn naam is Kiki

Let's get a little personal

Vraag naar mijn beschikbaarheid

*

"Naast de prachtige locatie, voelden wij ons ook erg op onze gemak waardoor het zelfs voor mijn man (die niet houdt van foto's maken) het een hele prettige en leuke ervaring was! Kiki super bedankt voor de mooie beelden. Wij zullen de foto's voor altijd koesteren!"

Jessica & TayfunEigenlijk hebben we geen woorden om onze dank en goede gevoel over te brengen, maar hierbij toch een poging:


Simpelweg een klik vanaf dag één! Van eerste kennismaking, tot onze grote dag en in de nazorg. Als bruidspaar ben je logischerwijs enthousiast over de stap die je maakt. Kiki gaat volledig op in dit enthousiasme. Het voelt eerder alsof je met een goede vriendin de dag inplant dan met een tot voor kort vreemde. Dat is fijn en haalt toch een bepaalde druk van de ketel.

Ook tijdens de bruiloft en het feest voelde het of Kiki er al jaren bij was. Aan de ene kant valt ze nauwelijks op tijdens het maken van sfeerfoto's. Ze gaat op in de menigte en schiet echte pareltjes. Ze brengt het geluk en de liefde van de dag perfect in beeld. Aan de andere kant valt ze juist op in haar vrolijkheid en enthousiasme. Ze gaat helemaal op in het gevoel van de dag op een natuurlijke manier. Dit maakt op de foto gaan comfortabel. Ook bij geposeerde foto's raakt Kiki de juiste snaar. Haar timing, oog voor detail en lichtinval zorgt voor ontzettend mooie plaatjes.


Lisa & Jordy

"Voor ons was Kiki 'the perfect fit'. Kundig in haar werk, fantastische foto's en fotoboek, maar bovenal een mooi persoon."

*

Kiki is een fantastische fotografe! Ik ben nooit écht tevreden over foto’s van mezelf, maar deze vind ik oprecht prachtig. De foto's zijn zóveel mooier dan ik verwacht had.
Door Kiki voelde ik me op mijn gemak, het was gezellig, ze heeft humor en zorgt ervoor dat je de camera eigenlijk niet ziet!

Dankjewel lieve Kiki voor deze prachtige foto’s,
je bent geweldig!

Website Assets-Arch Outline

-  Jessica & Mike

Hier komt een derde review. Goede reviews kunnen potentiële klanten overtuigen dat jij een expert bent in je vak. Amet commodo nulla facilisi nullam vehicula ipsum a. Quisque sagittis purus sit amet volutpat consequat mauris. Auctor neque vitae tempus quam pellentesque nec. Turpis egestas maecenas pharetra convallis. Odio morbi quis commodo odio aenean. 

Love notes

let's get this party started!