Start hier

WEDDING & lifestyle photography FOR THE ONES WHO DARE TO COLOUR OUTSIDE THE LINES

Website Assets-Arch Outline

we want more


Fotografie is voor mij meer dan een passie. Het heeft mij letterlijk weer laten genieten van het leven. En zo geniet ik volop tijdens jullie bruiloft om je te laten stralen op beeld en jouw geluk vast te leggen. Ik houd van authentieke foto's, oprechte geluksmomentjes. Maar ik hou ook van artistieke foto's met een editorial look. Ik maak altijd een combinatie tussen de spontane momenten en een artistieke twist.  Zodat je niet alleen prachtige beelden krijgt van je bruiloft maar echt een unieke reportage.

mijn naam is Kiki

let's get a little personal

contact

Foto’s die je mee terug nemen naar de mooiste momenten in je leven. Het gevoel van een tijd die stil staat en waar niks anders uitmaakt dan dat moment met jouw favoriete mensen. Zulke ogenblikken lijken in een oogwenk weer voorbij. Maar het is mijn missie om deze momentjes even te pauzeren en vanuit mijn passie op een pure manier te vangen op beeld. Zo kunnen jullie altijd even stiekem teruggaan in de tijd en genieten van het fijne van elkaar.

Mijn missie

Website Assets-Arch Outline

Soraya

Kiki is een fantastische fotografe! Ik ben nooit écht tevreden over foto’s van mezelf, maar deze vind ik oprecht prachtig. De foto's zijn zóveel mooier dan ik verwacht had.
Door Kiki voelde ik me op mijn gemak, het was gezellig, ze heeft humor en zorgt ervoor dat je de camera eigenlijk niet ziet!

Dankjewel lieve Kiki voor deze prachtige foto’s,
je bent geweldig!

Website Assets-Arch Outline

Rianne & Remco

Hier komt een tweede review. Goede reviews kunnen potentiële klanten overtuigen dat jij een expert bent in je vak. Amet commodo nulla facilisi nullam vehicula ipsum a. Quisque sagittis purus sit amet volutpat consequat mauris. Auctor neque vitae tempus quam pellentesque nec. Turpis egestas maecenas pharetra convallis. Odio morbi quis commodo odio aenean. 

Website Assets-Arch Outline

-  Jessica & Mike

Hier komt een derde review. Goede reviews kunnen potentiële klanten overtuigen dat jij een expert bent in je vak. Amet commodo nulla facilisi nullam vehicula ipsum a. Quisque sagittis purus sit amet volutpat consequat mauris. Auctor neque vitae tempus quam pellentesque nec. Turpis egestas maecenas pharetra convallis. Odio morbi quis commodo odio aenean. 

Love notes

vertel me meer over jullie & check gelijk of jullie datum nog beschikbaar is.

Enthousiast?