over kiki

Website Assets-Arch Outline

Toen ik begon op de fotovakschool wist ik al heel snel dat ik bruidsfotograaf wilde worden. Ik geniet enorm van alle liefde die op een bruiloft samenkomt en voel me elke keer weer vereerd om dit vast te mogen leggen. 

Als kind was ik altijd creatief bezig maar wilde ik het toch altijd net iets anders doen dan de rest. Buiten de lijntjes kleuren vind ik leuk en zeker als mijn bruidsparen daar ook van houden.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar plekken waar ik nog niet eerder geweest ben of naar de kust. Stiekem droom ik er dan ook van om te emigreren naar een fijne plek bij zee

Ik vind het fijn om anderen in het zonnetje te zetten.
Hiervoor is fotografie natuurlijk een prachtig middel. De vrijheid van mijn werk vind ik heerlijk. Ik wist al van jongs af aan dat ik nooit een 9 tot 5 baan zou hebben maar echt iets creatiefs zou gaan doen, alles viel op zijn plaats toen ik ging fotograferen. 

Ik vertel jullie natuurlijk graag meer over mezelf tijdens een persoonlijke kennismaking. 

lET'S MEET!

Foto door: Mandy Brander 

Ontdek mijn aanbod >

De dynamiek die jullie samen hebben inspireert mij enorm. Tijdens een kennismaking merk ik al heel snel aan hoe jullie met elkaar omgaan en de kleine onderonsjes die jullie hebben waarom jullie zo gek zijn op elkaar. Die blikken en momentjes leg ik dan ook ontzettend graag vast. 

Ik haal ook heel veel inspiratie uit de natuur, de rust en juist ook de agressie ervan. Een beetje wind kan soms vervelend lijken maar op foto's geeft het natuurlijk een prachtig effect en hier speel ik dan ook heel graag mee. Er is zoveel moois om ons heen ik sta hier dan ook heel graag bij stil om te deze te kunnen vangen op beeld.


wat inspireert mij?

“To photograph is to hold one's breath, when all faculties converge to capture fleeting reality. It's at that precise moment that mastering an image becomes a great physical and intellectual joy.”